nedjelja, 13. ožujka 2011.

Kako se rijesiti celulita u samo tjedan dana

Posted by admin | nedjelja, 13. ožujka 2011. | Category: |


Ukoliko se i vi ne možete riješiti narancine kore, ne ocajavajte. Uz naše savjete rupice na koži nestati ce za manje od deset dana. U borbu protiv celulita možete krenuti vec sljedeceg jutra. Sezona kratkih suknjica je pocela, a to je ujedno i savršena prilika da pripadnice nježnijeg spola pokažu svoje atribute. Na žalost, preko osamdeset posto žena ima problema s celulitom što je dokazano brojnim anketama pripadnica nježnijeg spola. Pokušajte istrajati kroz nekoliko dana vježbe i imati cete savršenu stražnjicu...



Jutarnja tjelovježba
Ukoliko se što prije želite riješiti neželjene narancine kore savjetujemo da vec sutra krenete s jutarnjom tjelovježbom. Najefikasnija vježba za ucvršcivanje nogu su iskoraci. Nakon što vježbu ponovite desetak puta, popijte što više obicne vode.

Prehrana
Kako bi rupice zauvijek nestale s vaših nogu, morate obratiti pažnju i na prehranu. Za pocetak, pojacajte unos namirnica koje obiluju vitaminom C jer je on odlican saveznik u borbi protiv celulita. Ne bi bilo loše da takve namirnice konzumirate svako jutro, a navecer poslije 19 sati pijete samo obicnu vodu.

Masaža
Samo deset minuta intenzivnog štipanja kože, postepeno ce uklanjati masne naslage. Kožu masirajte nakon tuširanja, ali s s tim da prethodno na kriticna podrucja nanesete anticelulitnu kremu ili gel. Kožu štipajte palcem i kažiprstom.

Currently have 1 komentari:

  1. A tko nema problema sa celulitom...Probati cu sa iskoracima svaki dan. S obzirom da se do kasno radi teško je stići do 19 sati pojesti zadnji obrok.


Leave a Reply