nedjelja, 13. ožujka 2011.

RIBLjI PAPRIKAŠ

Posted by admin | nedjelja, 13. ožujka 2011. | Category: |

      
          
 Sastojci:

  Za cetiri osobe:
    * 1 kg mješane rjecne ribe (šaran)
    * 40 dg luka
    * 20 dg paradajza
    * 6 dg mljevene slatke crvene paprike
    * 1,5 dl ulja
    * so i biber

Priprema:
Ribu ocistiti, dobro oprati i narezati na krupnije komade...


Luk narezati na kolutice. U lonac s uljem poslagati red ribe, red luka, dok se ne slože svi sastojci. Posoliti, pobiberiti, dodati narezan paradajz i preliti vodom. Kad prokuha, dodati mljevenu papriku i kuvati na laganoj vatri 40 minuta.

Uz riblji paprikaš kao prilog poslužiti tjesteninu.

Currently have 1 komentari:

  1. Da dodamo,luk iseci na kolutove nikako samleti !!!




Leave a Reply