nedjelja, 13. ožujka 2011.
Sastojci:
Za cetiri osobe:
* 1 kg mješane rjecne ribe (šaran)
* 40 dg luka
* 20 dg paradajza
* 6 dg mljevene slatke crvene paprike
* 1,5 dl ulja
* so i biber
Priprema:
Ribu ocistiti, dobro oprati i narezati na krupnije komade...
Luk narezati na kolutice. U lonac s uljem poslagati red ribe, red luka, dok se ne slože svi sastojci. Posoliti, pobiberiti, dodati narezan paradajz i preliti vodom. Kad prokuha, dodati mljevenu papriku i kuvati na laganoj vatri 40 minuta.
Uz riblji paprikaš kao prilog poslužiti tjesteninu.
Uz riblji paprikaš kao prilog poslužiti tjesteninu.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Da dodamo,luk iseci na kolutove nikako samleti !!!