subota, 29. siječnja 2011.
Priprema
1 sve sastojke obro oprati – ništa ne guliti…
2 limun staviti u mlaku slanu vodu – time će se izvuči gorčina limunove korice
3 naravno – jabukama odstraniti peteljke i sredinu
4 sve sastojke naribati i ostaviti 24h da odstoje
5 nakon stajanja – dobro ih istiskati kroz gazu – da dobijemo samo tekućinu
6 u dobivenoj tekućini otopiti 1 kg meda
7 kada se med otopi – dobili ste pripravak – najbolje ga je razliti u flaše i čuvati u frižideru
napomena
1 pripravak se odmah počinje koristiti nakon što se napravi i treba ga popiti u nekoliko dana
2 način primjene: tri puta na dan po štamplicu (0.3dcl)
3 nakon što ste popili cijelu dozu – ne konzumirati isti bar još 6 mjeseci
još jedan dobar savijet
1 ja sam zadnji put pravila tako što sam u sokovniku ocjedila sve sastojke i odmah dobila sok – bez ribanja i cjeđenje
2 brže je i ruke ne bole nakon toliko sjeđenja
3 u tom slučaju sam ostavila preko noći sok da odstoji i ujutro dodala med
Currently have 0 komentari: